Eplekake i langpanne med kanel
Inviter naboene, venner eller storfamilien på eplekake-kos! Denne lettvinte og knallgode eplekaken vil falle i smak hos både store og små. Ingenting varmer så godt som en velduftende eplekake med kanel og sukker på.
Eplekake i liten langpanne bruker en form som måler ca. 25 x 36 cm. Kaken blir ikke så tykk, men er enkel å skjære i fine, firkantede stykker. Du kan gjerne fryse kakestykkene og servere senere.
Kaken holder seg saftig lenge og kan like gjerne serveres til formiddagskaffen som til dessert. Aller best smaker den lett lunet med is eller en liten kremdott til.
Inviter naboene, venner eller storfamilien på eplekake-kos! Denne lettvinte og knallgode eplekaken vil falle i smak hos både store og små. Ingenting varmer så godt som en velduftende eplekake med kanel og sukker på.
Eplekake i liten langpanne bruker en form som måler ca. 25 x 36 cm. Kaken blir ikke så tykk, men er enkel å skjære i fine, firkantede stykker. Du kan gjerne fryse kakestykkene og servere senere.
Kaken holder seg saftig lenge og kan like gjerne serveres til formiddagskaffen som til dessert. Aller best smaker den lett lunet med is eller en liten kremdott til.
Ingredienser
- 180 g sukker
- 180 g smør
- 180 g hvetemel
- 3 stykker egg
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 0.5 dl melk
- 6 stykker eple, faste, kuttet i biter
Topping
- kanel
- sukker
Slik gjør du:
- 180 g sukker
- 180 g smør
- 180 g hvetemel
- 3 stykker egg
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 0.5 dl melk
- 6 stykker eple, faste, kuttet i biter
Topping
- kanel
- sukker
