Start med å piske romtemperert smør og sukker til det blir luftig. Det kan være lurt å skrape ned smør som kryper oppover bollen underveis for å blande alt sammen. Pisk inn ett egg av gangen i smørkremen.
I en annen bolle blander du alt det tørre godt sammen. Bytt fra visp til blandekrok hvis du har det og vend inn den tørre blandingen i smørkremen.
Mos bananene med gaffel hvis du ønsker litt bananbiter i kaken, eller med stavmikser hvis du ønsker den helt jevn. Min erfaring er at kaken blir litt mer saftig med grovmost banan. Bland bananen og finhakket sjokolade i deigen med en slikkepott.
Stek kaken på nederste rille på 180 grader i 50-60 minutter. Vær obs på at kaken vil føles litt myk når den er varm, så den må avkjøles for at den skal sette seg. Denne banankaken holder seg i mange dager om du pakker den inn og oppbevarer den i kjøleskap.
Bon appetit!
Start med å piske romtemperert smør og sukker til det blir luftig. Det kan være lurt å skrape ned smør som kryper oppover bollen underveis for å blande alt sammen. Pisk inn ett egg av gangen i smørkremen.
I en annen bolle blander du alt det tørre godt sammen. Bytt fra visp til blandekrok hvis du har det og vend inn den tørre blandingen i smørkremen.
Mos bananene med gaffel hvis du ønsker litt bananbiter i kaken, eller med stavmikser hvis du ønsker den helt jevn. Min erfaring er at kaken blir litt mer saftig med grovmost banan. Bland bananen og finhakket sjokolade i deigen med en slikkepott.
Stek kaken på nederste rille på 180 grader i 50-60 minutter. Vær obs på at kaken vil føles litt myk når den er varm, så den må avkjøles for at den skal sette seg. Denne banankaken holder seg i mange dager om du pakker den inn og oppbevarer den i kjøleskap.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto