Banankake
Blir banene brune før du rekker å spise dem? Vårt beste tips til hva man kan gjøre med overmodne bananer er en supersaftig banankake med sjokolade.
I oppskriften er det brukt mørk sjokolade, men du kan bruke den sjokoladen du liker best.
Banankaken baker du i en brødform på omtrent 1 liter.
Modne bananer er kjempefine å bruke i forskjellige bakst eller sunne bananpannekaker!
Blir banene brune før du rekker å spise dem? Vårt beste tips til hva man kan gjøre med overmodne bananer er en supersaftig banankake med sjokolade.
I oppskriften er det brukt mørk sjokolade, men du kan bruke den sjokoladen du liker best.
Banankaken baker du i en brødform på omtrent 1 liter.
Modne bananer er kjempefine å bruke i forskjellige bakst eller sunne bananpannekaker!
- 100 g smør, romtemperert
- 1 dl sukker, hvitt eller lysebrunt
- 2 stk egg, romtempererte
- 2 stk banan, modne
- 4 dl hvetemel
- 0.75 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts kanel
- 1 ts salt
- 200 g mørk sjokolade, minst 70%
- 100 g smør, romtemperert
- 1 dl sukker, hvitt eller lysebrunt
- 2 stk egg, romtempererte
- 2 stk banan, modne
- 4 dl hvetemel
- 0.75 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts kanel
- 1 ts salt
- 200 g mørk sjokolade, minst 70%
