Kladdkake med kardemomme og kanel
Kladdkaker er veldig lettvinte kaker å lage. Kladdkakene kjennetegnes av at røren bare skal blandes raskt sammen og at konsistensen på den ferdigstekte kaken skal være bløt og litt «kladdete».
Denne artig varianten har de samme deilige smakene av kardemomme, kanel, sukker og smør som tradisjonelle kanelboller. En kjempegod kake, med andre ord!
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Kladdkaker er veldig lettvinte kaker å lage. Kladdkakene kjennetegnes av at røren bare skal blandes raskt sammen og at konsistensen på den ferdigstekte kaken skal være bløt og litt «kladdete».
Denne artig varianten har de samme deilige smakene av kardemomme, kanel, sukker og smør som tradisjonelle kanelboller. En kjempegod kake, med andre ord!
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
- 4 stk egg
- 3 dl sukker
- 200 g smør
- 2.5 dl hvetemel
- 0.5 ss kardemomme
Fyll
- 40 g smør
- 3 ss sukker
- 3 ss kanel
Pynt
- 3 ss perlesukker
Slik gjør du:
- 4 stk egg
- 3 dl sukker
- 200 g smør
- 2.5 dl hvetemel
- 0.5 ss kardemomme
Fyll
- 40 g smør
- 3 ss sukker
- 3 ss kanel
Pynt
- 3 ss perlesukker
