Varm ovnen til 175 grader. Kle formen med bakepapir.
Visp egg og brunt sukker til eggedosis. Sikt sammen det tørre og vend det inn i eggedosisen.
Rør til slutt inn smør, gulrøtter og nøtter. Hell røren over i formen.
Stek kaken midt i ovnen i cirka 45 minutter. Sjekk om den er ferdig med en kakepinne. La kaken få avkjøle seg litt i formen før du forsiktig vender den over på rist.
Glasur
Visp sammen ost, smør og vanilje til blandingen blir glatt og klumpfri. Bland inn melis og limesaft. Visp ostekremen tykk og luftig.
Bre kremen jevnt over gulrotkaken og pynt med gulrotstrimler og nøtter.
Bon appetit!
Varm ovnen til 175 grader. Kle formen med bakepapir.
Visp egg og brunt sukker til eggedosis. Sikt sammen det tørre og vend det inn i eggedosisen.
Rør til slutt inn smør, gulrøtter og nøtter. Hell røren over i formen.
Stek kaken midt i ovnen i cirka 45 minutter. Sjekk om den er ferdig med en kakepinne. La kaken få avkjøle seg litt i formen før du forsiktig vender den over på rist.
Glasur
Visp sammen ost, smør og vanilje til blandingen blir glatt og klumpfri. Bland inn melis og limesaft. Visp ostekremen tykk og luftig.
Bre kremen jevnt over gulrotkaken og pynt med gulrotstrimler og nøtter.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto