Til hovedinnhold

Holdbar honningkake

1 h

Saftig og smakfull kake med honning. Egner seg godt til oppbevaring.
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Lars Hoen

Lagret av 19 brukere
Holdbar honningkake

Saftig og smakfull kake med honning. Egner seg godt til oppbevaring.
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Lars Hoen

Lagret av 19 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 4 egg
  • 3 dl honning
  • 5 dl hvetemel
  • 1 sitron
  • 1 ts bakepulver

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 egg
  • 3 dl honning
  • 5 dl hvetemel
  • 1 sitron
  • 1 ts bakepulver
Sett steikeovnen på 165 grader.
Pisk egg og honning lenge (minst 25 min) til eggedosis.
Bland inn revet sitronskall,
Deretter vendes mel og bakepulver forsiktig inn.
Hell røren i en smurt brødform.
Stekes på nederste rille i ca. 40-50 min.
Avkjøl kaken i formen.
Rasp gjerne litt sitronskall og legg over kaken før servering.
Kaken er svært holdbar. La den ligge i aluminiumsfolie og plastpose i kjøleskapet.
woman cooking

Bon appetit!

Sett steikeovnen på 165 grader.
Pisk egg og honning lenge (minst 25 min) til eggedosis.
Bland inn revet sitronskall,
Deretter vendes mel og bakepulver forsiktig inn.
Hell røren i en smurt brødform.
Stekes på nederste rille i ca. 40-50 min.
Avkjøl kaken i formen.
Rasp gjerne litt sitronskall og legg over kaken før servering.
Kaken er svært holdbar. La den ligge i aluminiumsfolie og plastpose i kjøleskapet.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?