Holdbar honningkake
1 h
Saftig og smakfull kake med honning. Egner seg godt til oppbevaring.
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Lars Hoen
Lagret av 19 brukere
Saftig og smakfull kake med honning. Egner seg godt til oppbevaring.
Kilde: Fædrelandsvennen. Foto: Lars Hoen
Lagret av 19 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 4 egg
- 3 dl honning
- 5 dl hvetemel
- 1 sitron
- 1 ts bakepulver
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 egg
- 3 dl honning
- 5 dl hvetemel
- 1 sitron
- 1 ts bakepulver
Sett steikeovnen på 165 grader.
Pisk egg og honning lenge (minst 25 min) til eggedosis.
Bland inn revet sitronskall,
Deretter vendes mel og bakepulver forsiktig inn.
Hell røren i en smurt brødform.
Stekes på nederste rille i ca. 40-50 min.
Avkjøl kaken i formen.
Rasp gjerne litt sitronskall og legg over kaken før servering.
Kaken er svært holdbar. La den ligge i aluminiumsfolie og plastpose i kjøleskapet.

Bon appetit!
Sett steikeovnen på 165 grader.
Pisk egg og honning lenge (minst 25 min) til eggedosis.
Bland inn revet sitronskall,
Deretter vendes mel og bakepulver forsiktig inn.
Hell røren i en smurt brødform.
Stekes på nederste rille i ca. 40-50 min.
Avkjøl kaken i formen.
Rasp gjerne litt sitronskall og legg over kaken før servering.
Kaken er svært holdbar. La den ligge i aluminiumsfolie og plastpose i kjøleskapet.