Gammeldags kokoskake
1 h
8 varer
326
Gammeldags kokoskake er perfekt hvis du er fysen på noe godt? Denne kaken har mye kokos i seg og smuler litt, men er skikkelig saftig og holdbar i flere dager. Den smaker nydelig til en kopp te eller kaffe.
Kaken er enkel å lage og kan gjerne fryses. Til pynt har man her lagt en gammel duk oppå kaken og siktet melis gjennom denne.
Ingredienser
10
porsjoner
- 175 g smør
- 200 g sukker
- 4 stykker egg
- 175 g hvetemel
- 1.5 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 120 g kokosmasse
- 1 dl melk
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 175 g smør
- 200 g sukker
- 4 stykker egg
- 175 g hvetemel
- 1.5 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 120 g kokosmasse
- 1 dl melk
Rør smør og sukker lyst og luftig. Bruk helst romtemperert smør eller margarin.
Rør inn ett og ett egg.
Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker sammen med kokosmassen og rør så det blir en jevn masse. Rør inn melken til slutt.
Hell i en smurt springform på ca. 22-24 cm. Stekes 175 grader i ca. 35-40 minutter.

Bon appetit!
Rør smør og sukker lyst og luftig. Bruk helst romtemperert smør eller margarin.
Rør inn ett og ett egg.
Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker sammen med kokosmassen og rør så det blir en jevn masse. Rør inn melken til slutt.
Hell i en smurt springform på ca. 22-24 cm. Stekes 175 grader i ca. 35-40 minutter.