Sukkerbrød
Et saftig sukkerbrød er en av grunnsteinene i mange deilige kaker. Det kan lages god tid i forveien og fryses ned. Følg oppskriften på sukkerbrødet og avkjøl det opp ned, så unngår du at kaken synker i midten.
Tips: Ikke smør kantene på kakeformen. Det forhindrer at sukkerbrødet hever seg slik det skal under steking. Men smør bunnen på formen og dekk med bakepapir. Avkjøl sukkerbrødet helt i formen og bruk en skarp kniv langs kanten for å løsne kaken.
Et saftig sukkerbrød er en av grunnsteinene i mange deilige kaker. Det kan lages god tid i forveien og fryses ned. Følg oppskriften på sukkerbrødet og avkjøl det opp ned, så unngår du at kaken synker i midten.
Tips: Ikke smør kantene på kakeformen. Det forhindrer at sukkerbrødet hever seg slik det skal under steking. Men smør bunnen på formen og dekk med bakepapir. Avkjøl sukkerbrødet helt i formen og bruk en skarp kniv langs kanten for å løsne kaken.
- 5 stk egg, romtempererte
- 150 g sukker
- 150 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 5 stk egg, romtempererte
- 150 g sukker
- 150 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
