Festkake med pistasjbunn, lakrisgelé og bringebærfromasj
Festkake med pistasjbunn, lakrisgelé og bringebærfromasj består av en tykk, myk, kjeksaktig pistasjbunn. Deretter følger et lag lakrisgelé som lages med smeltede lakrisbåter. På toppen dekkes kaken med en nydelig, fløyelsmyk bringebærfromasj.
Resultatet er en veldig god kake med et utrolig originalt og spennende smaksbilde.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Festkake med pistasjbunn, lakrisgelé og bringebærfromasj består av en tykk, myk, kjeksaktig pistasjbunn. Deretter følger et lag lakrisgelé som lages med smeltede lakrisbåter. På toppen dekkes kaken med en nydelig, fløyelsmyk bringebærfromasj.
Resultatet er en veldig god kake med et utrolig originalt og spennende smaksbilde.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Pistasjbunn
- 400 g pistasjnøtter
- 200 g hvetemel
- 200 g sukker
- 200 g smør
Lakrisgelé
- 500 g lakrisbåter
- 2 dl vann, kokende
Bringebærfromasj
- 400 g bringebær, frosne
- 200 g sukker
- 5 plate(r) gelatin
- 3 dl seterrømme
- 2.5 dl kremfløte
Forslag til pynt
- sjokolade, kuttet i stjerner
- sjokoladekuler
- kakestøv, gullfarget
Pistasjbunn
- 400 g pistasjnøtter
- 200 g hvetemel
- 200 g sukker
- 200 g smør
Lakrisgelé
- 500 g lakrisbåter
- 2 dl vann, kokende
Bringebærfromasj
- 400 g bringebær, frosne
- 200 g sukker
- 5 plate(r) gelatin
- 3 dl seterrømme
- 2.5 dl kremfløte
Forslag til pynt
- sjokolade, kuttet i stjerner
- sjokoladekuler
- kakestøv, gullfarget
