Lars Lians sukkerbrød
Det kan være fristende å ty til butikkjøpt sukkerbrød, men konditor Lars Lian anbefaler alle å bake det selv for best smak og resultat. Denne oppskriften mener konditoren er lett å lykkes med.
Oppskriften passer til en form på cirka 24-26 cm i diameter.
Tips: Du kjenner om bunnen er ferdig ved å trykke lett på toppen. Når den er ferdig, fjærer bunnen opp igjen etter du har trykket.
Har du ikke vaniljestang, kan du erstatte frøene fra en halv stang med 2 ts ekte vaniljesukker.
Det kan være fristende å ty til butikkjøpt sukkerbrød, men konditor Lars Lian anbefaler alle å bake det selv for best smak og resultat. Denne oppskriften mener konditoren er lett å lykkes med.
Oppskriften passer til en form på cirka 24-26 cm i diameter.
Tips: Du kjenner om bunnen er ferdig ved å trykke lett på toppen. Når den er ferdig, fjærer bunnen opp igjen etter du har trykket.
Har du ikke vaniljestang, kan du erstatte frøene fra en halv stang med 2 ts ekte vaniljesukker.
- 6 stk egg
- 150 g sukker
- 150 g hvetemel
- 0.5 stk sitron, revet skall (kan sløyfes)
- 0.5 stk vaniljestang, frøene
- 6 stk egg
- 150 g sukker
- 150 g hvetemel
- 0.5 stk sitron, revet skall (kan sløyfes)
- 0.5 stk vaniljestang, frøene
