rask

Ostekake med gresskar

30 min
40 har lagret denne
Bit av ostekake med gresskar på brun, mønstret tallerken
40 har lagret denne
8
porsjoner
  • 150 g havrekjeks
  • 90 g smør
  • 0.5 ts kanel, malt

Fyll

  • 600 g gresskar, kokt
  • 150 g brunt sukker
  • 1 ts kanel, malt
  • 0.5 ts nellik, malt
  • 0.5 ts malt ingefær
  • muskatnøtt, malt
  • 500 g kremost naturell

Glasur

  • 2.5 dl lettrømme
  • 2 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker
Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g havrekjeks
  • 90 g smør
  • 0.5 ts kanel, malt

Fyll

  • 600 g gresskar, kokt
  • 150 g brunt sukker
  • 1 ts kanel, malt
  • 0.5 ts nellik, malt
  • 0.5 ts malt ingefær
  • muskatnøtt, malt
  • 500 g kremost naturell

Glasur

  • 2.5 dl lettrømme
  • 2 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker
Knus kjeksene fint og rør dem sammen med smør og kanel.
Klem massen ut en smurt form (form på 22 cm i diameter).

Fyll

Mos renset og kokt gresskar.
Rør sammen alle ingrediensene til fyllet til en glatt krem. Du trenger kun et knivsodd med malt muskat.
Hell det over kjeksbunnen.
Stek kaken nederst i ovnen på 180 °C til fyllet har stivnet uten å virke tørt, 45 - 50 min.

Glasur

Visp sammen rømme, sukker og vaniljesukker og smør det jevnt over kaken.
Stek den videre i 7-10 min.
Avkjøl kaken, dekk den til og la den stå i kjøleskapet i ca. 1 døgn før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Knus kjeksene fint og rør dem sammen med smør og kanel.
Klem massen ut en smurt form (form på 22 cm i diameter).

Fyll

Mos renset og kokt gresskar.
Rør sammen alle ingrediensene til fyllet til en glatt krem. Du trenger kun et knivsodd med malt muskat.
Hell det over kjeksbunnen.
Stek kaken nederst i ovnen på 180 °C til fyllet har stivnet uten å virke tørt, 45 - 50 min.

Glasur

Visp sammen rømme, sukker og vaniljesukker og smør det jevnt over kaken.
Stek den videre i 7-10 min.
Avkjøl kaken, dekk den til og la den stå i kjøleskapet i ca. 1 døgn før servering.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?