Denne marokkanske ratatouillen med kikerter - eller kamfounata - er veldig lett å lage. Alt går i en gryte - og du har den ferdig på under en halv time.
Server grønnsaksgryten til lammestek eller lammekoteletter - eller helt på egenhånd som en varmende, mettende vegetargryte.
Denne marokkanske ratatouillen med kikerter - eller kamfounata - er veldig lett å lage. Alt går i en gryte - og du har den ferdig på under en halv time.
Server grønnsaksgryten til lammestek eller lammekoteletter - eller helt på egenhånd som en varmende, mettende vegetargryte.
Del auberginen i to på langs og skjør den deretter i skiver. Dryss over salt på begge sider og sett til side.
Skjær squashen i skiver. Kutt paprikaen i strimler og løken i ringer. Finhakk hvitløken.
Stek løken i litt olje i en kjele på medium varme til den begynner å bli gyllen. ha i hvitløken og stek videre i et minutt.
Tilsett tomater, krydder og honning. Kok opp, skru ned varmen og la sausen småkoke.
Skyll saltet av aubergineskivene og tørk av dem med kjøkkenpapir. Stek aubergine, squash og paprika i en stekepanne på medium varme. Ikke ha for mye i pannen av gangen, stek heller grønnsakene i flere omganger.
Ha alle grønnsakene tilbake i stekepannen og hell over tomatsausen. La gryten koke i 15 minutter, til grønnsakene er myke.
Tilsett kikerter, smak til med salt og pepper og dryss over frisk persille rett før servering.
Bon appetit!
Del auberginen i to på langs og skjør den deretter i skiver. Dryss over salt på begge sider og sett til side.
Skjær squashen i skiver. Kutt paprikaen i strimler og løken i ringer. Finhakk hvitløken.
Stek løken i litt olje i en kjele på medium varme til den begynner å bli gyllen. ha i hvitløken og stek videre i et minutt.
Tilsett tomater, krydder og honning. Kok opp, skru ned varmen og la sausen småkoke.
Skyll saltet av aubergineskivene og tørk av dem med kjøkkenpapir. Stek aubergine, squash og paprika i en stekepanne på medium varme. Ikke ha for mye i pannen av gangen, stek heller grønnsakene i flere omganger.
Ha alle grønnsakene tilbake i stekepannen og hell over tomatsausen. La gryten koke i 15 minutter, til grønnsakene er myke.
Tilsett kikerter, smak til med salt og pepper og dryss over frisk persille rett før servering.