Skjær kyllingen i jevne biter. Ha kyllingen i en bolle sammen med sitronsaft og salt. Tilsett rød pulverfarge hvis ønskelig. Bland resten av ingrediensene i en mikser og kjør det sammen til en jevn marinade. Bland marinaden med kyllingen og pass på at alt er godt dekket. Mariner kyllingen i kjøleskapet i minst 6 timer, gjerne opp mot to døgn.
Træ kyllingbitene på grillspyd og grill kyllingen til bitene er gjennomstekte. Da de færreste har en tandooriovn får du et flott resultat ved å grille kyllingen over kullgrill, men den kan også grilles i en grillpanne for enkelhetens skyld. Snu spydene underveis i grillingen slik at kyllingen blir jevnt grillet - de må gjerne bli litt «svidd» i kantene.
Legg de grillede kyllingbitene over i sausen før servering, eller server det hver for seg.
Bon appetit!
Skjær kyllingen i jevne biter. Ha kyllingen i en bolle sammen med sitronsaft og salt. Tilsett rød pulverfarge hvis ønskelig. Bland resten av ingrediensene i en mikser og kjør det sammen til en jevn marinade. Bland marinaden med kyllingen og pass på at alt er godt dekket. Mariner kyllingen i kjøleskapet i minst 6 timer, gjerne opp mot to døgn.
Træ kyllingbitene på grillspyd og grill kyllingen til bitene er gjennomstekte. Da de færreste har en tandooriovn får du et flott resultat ved å grille kyllingen over kullgrill, men den kan også grilles i en grillpanne for enkelhetens skyld. Snu spydene underveis i grillingen slik at kyllingen blir jevnt grillet - de må gjerne bli litt «svidd» i kantene.
Legg de grillede kyllingbitene over i sausen før servering, eller server det hver for seg.