Kokk Bård Greni viser hvordan vi kan lage deilig middager av de ulike delene på lammet. Til lapskausen bruker han lammebog, som er forlabben til lammet. Godt med tid i gryten gjør kjøttet mørt og smakfullt, sier han. Tips: Denne kan gjerne lages dagen før. En lapskaus smaker alltid best dag to.
Kokk Bård Greni viser hvordan vi kan lage deilig middager av de ulike delene på lammet. Til lapskausen bruker han lammebog, som er forlabben til lammet. Godt med tid i gryten gjør kjøttet mørt og smakfullt, sier han. Tips: Denne kan gjerne lages dagen før. En lapskaus smaker alltid best dag to.
Alle ingrediensene kuttes i terninger. Hver for seg brunes så alle ingrediensene godt i en stekepanne med smør
Ha ingrediensene i en kjele, og kok ut stekepannen med vann i cirka ett minutt. Hell deretter vannet over i kjelen, og kok til kjøtt og grønnsaker er møre. Koker du lapskausen lenge nok, reduseres vesken og du trenger ikke å jevne etterpå. Jeg pleier og koke opp på full varme, før jeg skrur ned til middels varme og lar lapskausen småkoke i 2–3 timer.
Bon appetit!
Alle ingrediensene kuttes i terninger. Hver for seg brunes så alle ingrediensene godt i en stekepanne med smør
Ha ingrediensene i en kjele, og kok ut stekepannen med vann i cirka ett minutt. Hell deretter vannet over i kjelen, og kok til kjøtt og grønnsaker er møre. Koker du lapskausen lenge nok, reduseres vesken og du trenger ikke å jevne etterpå. Jeg pleier og koke opp på full varme, før jeg skrur ned til middels varme og lar lapskausen småkoke i 2–3 timer.