Lapskaus av lam

3 h
Lagret av 307 brukere
Lapskaus av lam
Lagret av 307 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 600 g lammebog
  • 4 stk gulrøtter
  • 1 stk løk
  • 250 g sellerirot
  • 250 g kålrot
  • 250 g småpoteter
  • 1 l vann
  • 100 g smør

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g lammebog
  • 4 stk gulrøtter
  • 1 stk løk
  • 250 g sellerirot
  • 250 g kålrot
  • 250 g småpoteter
  • 1 l vann
  • 100 g smør
Alle ingrediensene kuttes i terninger. Hver for seg brunes så alle ingrediensene godt i en stekepanne med smør
Ha ingrediensene i en kjele, og kok ut stekepannen med vann i cirka ett minutt. Hell deretter vannet over i kjelen, og kok til kjøtt og grønnsaker er møre. Koker du lapskausen lenge nok, reduseres vesken og du trenger ikke å jevne etterpå. Jeg pleier og koke opp på full varme, før jeg skrur ned til middels varme og lar lapskausen småkoke i 2–3 timer.
woman cooking

Bon appetit!

Alle ingrediensene kuttes i terninger. Hver for seg brunes så alle ingrediensene godt i en stekepanne med smør
Ha ingrediensene i en kjele, og kok ut stekepannen med vann i cirka ett minutt. Hell deretter vannet over i kjelen, og kok til kjøtt og grønnsaker er møre. Koker du lapskausen lenge nok, reduseres vesken og du trenger ikke å jevne etterpå. Jeg pleier og koke opp på full varme, før jeg skrur ned til middels varme og lar lapskausen småkoke i 2–3 timer.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?