Denne gode gryten er en klassiker som det finnes tusenvis av oppskrifter på. Her får du en ganske mild variant av chili con carne. Ha gjerne tortillachips og rømme som tilbehør.
Du kan godt bytte ut storfekjøtt med kjøttdeig eller karbonadedeig.
Denne gode gryten er en klassiker som det finnes tusenvis av oppskrifter på. Her får du en ganske mild variant av chili con carne. Ha gjerne tortillachips og rømme som tilbehør.
Du kan godt bytte ut storfekjøtt med kjøttdeig eller karbonadedeig.
Del opp kjøttet i terninger. Varm olje i en vid panne, brun kjøttbitene raskt sammen med løk og finhakket chili. Ha i krydder og rør raskt så krydderet dekker kjøttbitene.
Ønsker du en sterkere variant, kjør på med mer krydder og chili.
Tilsett hermetiske tomater og rødvin eller oksekraft. La gryten koke under lokk i 40-50 minutter til kjøttet er mørt.
Sil bort kraften som bønnene ligger i, og tilsett disse i gryten. Kok ytterligere ca. 5 minutter.
Server med rømme og tortillachips.
Bon appetit!
Del opp kjøttet i terninger. Varm olje i en vid panne, brun kjøttbitene raskt sammen med løk og finhakket chili. Ha i krydder og rør raskt så krydderet dekker kjøttbitene.
Ønsker du en sterkere variant, kjør på med mer krydder og chili.
Tilsett hermetiske tomater og rødvin eller oksekraft. La gryten koke under lokk i 40-50 minutter til kjøttet er mørt.
Sil bort kraften som bønnene ligger i, og tilsett disse i gryten. Kok ytterligere ca. 5 minutter.