Det er lite som varmer så godt som en skikkelig fyldig oksegryte. Det tar litt tid å koke kjøttet mørt, men det er definitivt verdt det. I tillegg får du alt du trenger i denne gryten – kjøtt, grønnsaker og poteter.
Det er lite som varmer så godt som en skikkelig fyldig oksegryte. Det tar litt tid å koke kjøttet mørt, men det er definitivt verdt det. I tillegg får du alt du trenger i denne gryten – kjøtt, grønnsaker og poteter.
Varm olje i en gryte og stek løk, hvitløk og ingefær til løken er litt myk. Tilsett gurkemeie og malt koriander og bland godt. Ha i kjøtt og honning, og pass på at alt kjøttet blandes godt inn i løk- og krydderblandingen. Stek i ett minutt, før du har i vann. Ha i så mye vann at det akkurat dekker kjøttet.
Kok opp, skru ned varmen og la gryten koke på lav varme i omtrent en time, litt avhengig av størrelsen på kjøttbitene. Smak til med salt og pepper.
Ha i poteter og gulrøtter og kok gryten i 30 minutter, til kjøttet er helt mørt. Bland forsiktig i ertene og la trekke i fem minutter. Dryss over persille rett før gryten skal serveres.
Bon appetit!
Varm olje i en gryte og stek løk, hvitløk og ingefær til løken er litt myk. Tilsett gurkemeie og malt koriander og bland godt. Ha i kjøtt og honning, og pass på at alt kjøttet blandes godt inn i løk- og krydderblandingen. Stek i ett minutt, før du har i vann. Ha i så mye vann at det akkurat dekker kjøttet.
Kok opp, skru ned varmen og la gryten koke på lav varme i omtrent en time, litt avhengig av størrelsen på kjøttbitene. Smak til med salt og pepper.
Ha i poteter og gulrøtter og kok gryten i 30 minutter, til kjøttet er helt mørt. Bland forsiktig i ertene og la trekke i fem minutter. Dryss over persille rett før gryten skal serveres.