Fjern fett og sener fra kjøttet og skjær i 2 cm store terninger.
Skrell hvitløk og ingefær og finhakk eller riv på rasp. Bland dette sammen med gurkemeie, garam masala, koriander, spisskummen, kjøtt og yoghurt i en bolle. Bland godt og sett det kald til marinering over natten. Det blir best resultat slik, men kan også marineres i kortere tid.
Skrell løk, skjær dem i to og siden i strimler. Varm oljen i en stor gryte og stek kjøttet i yoghurt marinaden i to omganger. Tilsett løk og karri og stek i 5 – 10 minutter til løken er myk .
Tilsett tomater og nå kan man også tilsett hakket chili om man ønsker det. Ha i litt vann og la gryten putre over middels varme i 30 minutter eller til kjøttet er mørt.
Smak til med salt og pepper. Tilsett spinaten og rør i til alle spinatbladene faller sammen. Serveres med ris, couscous eller fløyelsmyk potetmos.
Bon appetit!
Fjern fett og sener fra kjøttet og skjær i 2 cm store terninger.
Skrell hvitløk og ingefær og finhakk eller riv på rasp. Bland dette sammen med gurkemeie, garam masala, koriander, spisskummen, kjøtt og yoghurt i en bolle. Bland godt og sett det kald til marinering over natten. Det blir best resultat slik, men kan også marineres i kortere tid.
Skrell løk, skjær dem i to og siden i strimler. Varm oljen i en stor gryte og stek kjøttet i yoghurt marinaden i to omganger. Tilsett løk og karri og stek i 5 – 10 minutter til løken er myk .
Tilsett tomater og nå kan man også tilsett hakket chili om man ønsker det. Ha i litt vann og la gryten putre over middels varme i 30 minutter eller til kjøttet er mørt.
Smak til med salt og pepper. Tilsett spinaten og rør i til alle spinatbladene faller sammen. Serveres med ris, couscous eller fløyelsmyk potetmos.