Varm olje i en gryte og stek løken til den er litt myk. Tilsett kjøttet og brun det sammen med løken.
Tilsett hvitløk, krydder og litt salt og bland godt alt sammen godt. Stek videre i et par minutter og rør inn honning og litt sitron.
Hell i nok vann til at det så vidt dekker kjøttet. Gi gryten et oppkok og sett ned varmen. Legg lokk på og la gryten småputre i ca. 1,5 timer, eller til kjøttet er nesten mørt.
Del gresskar i terninger og bland i kjøttgryten. Hell eventuelt mer vann i gryten slik at alt blir dekket. La gryten småkoke i 30-40 minutter til.
Smak til med mer krydder og server.
Bon appetit!
Varm olje i en gryte og stek løken til den er litt myk. Tilsett kjøttet og brun det sammen med løken.
Tilsett hvitløk, krydder og litt salt og bland godt alt sammen godt. Stek videre i et par minutter og rør inn honning og litt sitron.
Hell i nok vann til at det så vidt dekker kjøttet. Gi gryten et oppkok og sett ned varmen. Legg lokk på og la gryten småputre i ca. 1,5 timer, eller til kjøttet er nesten mørt.
Del gresskar i terninger og bland i kjøttgryten. Hell eventuelt mer vann i gryten slik at alt blir dekket. La gryten småkoke i 30-40 minutter til.
Smak til med mer krydder og server.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto