Kutt kjøttet i grove biter og krydre med salt og pepper. Del soppen, grovhakk sjalottløken og skjær sellerien i terninger.
Brun kjøttet godt i en stekepanne med smør og ha det over i en gryte etter hvert som det er ferdig brunet. Fortsett å steke løk, sopp og selleri i samme panne, tilsett mer smør etter behov.
Ha alt over i gryten og kok ut pannen med rødvin. La det koke til vinen er godt innkokt og «råsmaken» er borte. ha den innkokte vinen over i gryten sammen med fløte, kraft, einebær og timian. La det hele surre i 20- 30 minutter eller til kjøttet er mørt. Rør til slutt inn gelé og rømme, smak til med salt og pepper.
Bon appetit!
Kutt kjøttet i grove biter og krydre med salt og pepper. Del soppen, grovhakk sjalottløken og skjær sellerien i terninger.
Brun kjøttet godt i en stekepanne med smør og ha det over i en gryte etter hvert som det er ferdig brunet. Fortsett å steke løk, sopp og selleri i samme panne, tilsett mer smør etter behov.
Ha alt over i gryten og kok ut pannen med rødvin. La det koke til vinen er godt innkokt og «råsmaken» er borte. ha den innkokte vinen over i gryten sammen med fløte, kraft, einebær og timian. La det hele surre i 20- 30 minutter eller til kjøttet er mørt. Rør til slutt inn gelé og rømme, smak til med salt og pepper.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto