Pølse er ikke bare pølse; det finnes etter hvert mange spennende varianter å velge mellom. I denne deilige pølsegryten er det brukt både krydrede italienske pølser og litt kraftigere chilipølser. Velg akkurat de pølsene du liker aller best.
Server gjerne pølsegryten sammen med gratinert potetstappe.
Pølse er ikke bare pølse; det finnes etter hvert mange spennende varianter å velge mellom. I denne deilige pølsegryten er det brukt både krydrede italienske pølser og litt kraftigere chilipølser. Velg akkurat de pølsene du liker aller best.
Server gjerne pølsegryten sammen med gratinert potetstappe.
Finhakk hvitløken og skjær chilien i tynne strimler. Rens løken og del den i kløfter, og skjær paprikaene i grove biter. Skjær vekk de grønne «fingrene» og den nederste grove stilken på fennikelen. Skjær fennikelen i skiver eller strimler.
Fres løk, paprika og fennikel i en god klunk olje over middels varme i en mellomstor gryte. Fres til alle grønnsakene blir myke og gylne. Tilsett hvitløk og chili underveis. Ha i de hermetiske tomatene, krydre med salt og pepper, og la alt få putre sammen i fem minutter.
Del pølsene i grove biter og legg pølsene i gryten sammen med cherrytomater og rosmarin. La det hele surre videre i 15-25 minutter, til pølsene er gjennomkokte. Rør om av og til. Serveres med frisk salat og gratinert potetstappe.
Bon appetit!
Finhakk hvitløken og skjær chilien i tynne strimler. Rens løken og del den i kløfter, og skjær paprikaene i grove biter. Skjær vekk de grønne «fingrene» og den nederste grove stilken på fennikelen. Skjær fennikelen i skiver eller strimler.
Fres løk, paprika og fennikel i en god klunk olje over middels varme i en mellomstor gryte. Fres til alle grønnsakene blir myke og gylne. Tilsett hvitløk og chili underveis. Ha i de hermetiske tomatene, krydre med salt og pepper, og la alt få putre sammen i fem minutter.
Del pølsene i grove biter og legg pølsene i gryten sammen med cherrytomater og rosmarin. La det hele surre videre i 15-25 minutter, til pølsene er gjennomkokte. Rør om av og til. Serveres med frisk salat og gratinert potetstappe.