Skjær lammekjøttet i terninger og legg det i en bolle.
Tøm over naturell youghurt og bland godt til kjøttbitene er dekket. La kjøttet trekke i youghurten ca. 2 timer.
Hakk løken grovt og legg den i hurtigmikser sammen med hvitløk, ingefær og tomatpuré. Kjør massen til alt er ganske finmalt.
Gjør klar de forskjellige krydderene som brukes i retten.
Varm olje i en vid tykkbunnet gryte og fres kjøttstykkene til de får farge. Ta ut kjøttet og sett til side.
Ha løkblandingen i gryten sammen med krydderet - unntatt garam masala. Stek i ca. 7-8 minutter.
Legg kjøttet tilbake i gryten. Tilsett hermetiske tomater og kokosmelken, rør rundt og legg på lokk. La gryten småkoke i ca. 40 minutter, til kjøttet er blitt mørt. Rør av og til under kokingen.
Strø over finhakket koriander og garam masala og rør rundt et par minutter.
Server med ris, nanbrød og høvlet kokos.
Bon appetit!
Skjær lammekjøttet i terninger og legg det i en bolle.
Tøm over naturell youghurt og bland godt til kjøttbitene er dekket. La kjøttet trekke i youghurten ca. 2 timer.
Hakk løken grovt og legg den i hurtigmikser sammen med hvitløk, ingefær og tomatpuré. Kjør massen til alt er ganske finmalt.
Gjør klar de forskjellige krydderene som brukes i retten.
Varm olje i en vid tykkbunnet gryte og fres kjøttstykkene til de får farge. Ta ut kjøttet og sett til side.
Ha løkblandingen i gryten sammen med krydderet - unntatt garam masala. Stek i ca. 7-8 minutter.
Legg kjøttet tilbake i gryten. Tilsett hermetiske tomater og kokosmelken, rør rundt og legg på lokk. La gryten småkoke i ca. 40 minutter, til kjøttet er blitt mørt. Rør av og til under kokingen.
Strø over finhakket koriander og garam masala og rør rundt et par minutter.