Forvarm stekeovnen til 160 grader. Brun kjøttet, hvitløken og løken i olivenoljen i en stor ildfast gryte.
Ha i laurbærblad, timian og gulrøtter og nok vann til å dekke kjøttet med minst et par centimeter. Kok opp og fjern eventuelt skum som stiger til overflaten.
Når alt skummet er fjernet, setter du lokk på gryten og setter den i ovnen. Kok i 1 1/2-2 timer eller til kjøttet er mørt.
Ti minutter før servering koker du opp en stor kjele med saltet vann og har i ertene og bønnene. Kok dem i 5 minutter eller til grønnsakene er møre, og la dem renne av.
Ta gryten ut av ovnen og fjern laurbærbladet og timiankvistene. Tilsett ertene og bønnene og smak til med salt og peppen. Server umiddelbart.
Bon appetit!
Forvarm stekeovnen til 160 grader. Brun kjøttet, hvitløken og løken i olivenoljen i en stor ildfast gryte.
Ha i laurbærblad, timian og gulrøtter og nok vann til å dekke kjøttet med minst et par centimeter. Kok opp og fjern eventuelt skum som stiger til overflaten.
Når alt skummet er fjernet, setter du lokk på gryten og setter den i ovnen. Kok i 1 1/2-2 timer eller til kjøttet er mørt.
Ti minutter før servering koker du opp en stor kjele med saltet vann og har i ertene og bønnene. Kok dem i 5 minutter eller til grønnsakene er møre, og la dem renne av.
Ta gryten ut av ovnen og fjern laurbærbladet og timiankvistene. Tilsett ertene og bønnene og smak til med salt og peppen. Server umiddelbart.