Fiskecurry med nudler
Dette er en rask og enkel fiskecurry med nudler og steinbit. Du kan godt bruke andre grønnsaker enn de som står oppgitt i oppskriften. Paprika og squash passer godt, og ellers er dette en fin anledning til å bruke det du har i kjøleskapet. Skjær grønnsakene i tynne strimler eller skiver. Fres dem så raskt over høy varme og ha de over i gryta rett før servering. Mengden karripasta kan justeres etter eget ønske og styrkegrad. Dryss over sprøstekt løk eller hvitløk til slutt.
Dette er en rask og enkel fiskecurry med nudler og steinbit. Du kan godt bruke andre grønnsaker enn de som står oppgitt i oppskriften. Paprika og squash passer godt, og ellers er dette en fin anledning til å bruke det du har i kjøleskapet. Skjær grønnsakene i tynne strimler eller skiver. Fres dem så raskt over høy varme og ha de over i gryta rett før servering. Mengden karripasta kan justeres etter eget ønske og styrkegrad. Dryss over sprøstekt løk eller hvitløk til slutt.
- 200 g risnudler, pad thai-type
- 600 g fisk, hvit, filet
- 2 fedd hvitløk
- 4 stykker vårløk
- 1 bunt koriander, liten
- 60 g karripasta, thai rød (red curry paste)
- 1 ts sukker, evt. litt mer
- 1 ss fiskesaus
- 400 ml kokosmelk
- 150 g sukkererter
- 100 g bønneskudd
- 50 g peanøtter, hakkede
- 2 ss olje, nøytral eller kokos
- lime, båter til servering
- 200 g risnudler, pad thai-type
- 600 g fisk, hvit, filet
- 2 fedd hvitløk
- 4 stykker vårløk
- 1 bunt koriander, liten
- 60 g karripasta, thai rød (red curry paste)
- 1 ts sukker, evt. litt mer
- 1 ss fiskesaus
- 400 ml kokosmelk
- 150 g sukkererter
- 100 g bønneskudd
- 50 g peanøtter, hakkede
- 2 ss olje, nøytral eller kokos
- lime, båter til servering
