Vegetarcurry med grove nudler
Denne vegetarcurryen er proppfull av smak, sprø grønnsaker og grove nudler, og kokosmelken gjør sausen deilig tykk og fløyelsmyk. Hvor sterk den blir, avhenger av styrken på currypastaen du bruker. Det kan variere fra merke til merke. Vil du piffe den opp ytterligere, kan du tilsette litt finsnittet rød chili. Grønnsakene kan varieres etter hva du har tilgjengelig.
Denne vegetarcurryen er proppfull av smak, sprø grønnsaker og grove nudler, og kokosmelken gjør sausen deilig tykk og fløyelsmyk. Hvor sterk den blir, avhenger av styrken på currypastaen du bruker. Det kan variere fra merke til merke. Vil du piffe den opp ytterligere, kan du tilsette litt finsnittet rød chili. Grønnsakene kan varieres etter hva du har tilgjengelig.
Ingredienser
- 1 stk rødløk
- 1 stk brokkoli, liten
- 150 g sukkererter
- 2 stykker gulrøtter
- 200 g nudler, fullkorn
- 2 ts ingefær, finrevet
- 2 fedd hvitløk
- 2 ss red currypaste
- 1 boks kokosmelk, (400 ml)
- 2 ts sukker
- 1 ss fish sauce
- 1 ss lys soyasaus
- 0.25 stk rødkål
- 2 stykker vårløk
- sesamfrø
- koriander
- lime
- olje, nøytral, til steking
Slik gjør du:
- 1 stk rødløk
- 1 stk brokkoli, liten
- 150 g sukkererter
- 2 stykker gulrøtter
- 200 g nudler, fullkorn
- 2 ts ingefær, finrevet
- 2 fedd hvitløk
- 2 ss red currypaste
- 1 boks kokosmelk, (400 ml)
- 2 ts sukker
- 1 ss fish sauce
- 1 ss lys soyasaus
- 0.25 stk rødkål
- 2 stykker vårløk
- sesamfrø
- koriander
- lime
- olje, nøytral, til steking
