rask
Grillet sjampinjong med hvitløk og chiliolje
25 min
Grilltilbehør kan veldig gjerne også være grillet. Prøv grillede sjampinjonger marinert i urteolje. Passer perfekt til både oksekjøtt, svinekjøtt, kylling og fisk.
Lagret av 322 brukere
Grilltilbehør kan veldig gjerne også være grillet. Prøv grillede sjampinjonger marinert i urteolje. Passer perfekt til både oksekjøtt, svinekjøtt, kylling og fisk.
Lagret av 322 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 20 stk sjampinjong
- 2 dl olivenolje, eller en nøytral olje
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 2 ss timian, hakket
- 4 ss persille, hakket
- 1 stk rød chili, renset for frø og hakket
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 20 stk sjampinjong
- 2 dl olivenolje, eller en nøytral olje
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 2 ss timian, hakket
- 4 ss persille, hakket
- 1 stk rød chili, renset for frø og hakket
- salt og kvernet pepper
Rens sjampinjongen og fjern stilken.
Kjør olje, hvitløk, timian, persille, og chili sammen med en stavmikser eller i en hurtigmikser.
Gni soppen inn med litt av oljen og grill dem over direkte varme i 4-5 minutter på hver side.
Ha den grillede soppen over på et fat eller lignende og drypp over mer krydderolje. Dryss over flaksalt og gjerne litt kvernet pepper.

Bon appetit!
Rens sjampinjongen og fjern stilken.
Kjør olje, hvitløk, timian, persille, og chili sammen med en stavmikser eller i en hurtigmikser.
Gni soppen inn med litt av oljen og grill dem over direkte varme i 4-5 minutter på hver side.
Ha den grillede soppen over på et fat eller lignende og drypp over mer krydderolje. Dryss over flaksalt og gjerne litt kvernet pepper.