rask

Fylt sjampinjong

30 min

Smakfulle sjampinjonger med blåmuggost. Server på tapasbordet eller som en forrett med litt grønt til og en grisini.
Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Foto: Felix Laate

162 har lagret denne
Fylt sjampinjong

Smakfulle sjampinjonger med blåmuggost. Server på tapasbordet eller som en forrett med litt grønt til og en grisini.
Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Foto: Felix Laate

162 har lagret denne
8
porsjoner
  • 8 sjampinjong
  • 8 ts meierismør
  • 80 g blåmuggost
  • olje
  • salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 8 sjampinjong
  • 8 ts meierismør
  • 80 g blåmuggost
  • olje
  • salt og kvernet pepper
Sett steikeovnen på 200 grader.
Ta bort stilken på sjampinjongene.
Sett de med hatten ned.
Ha i smør og ost.
Dryss over litt salt og pepper.
Penlse med litt olje på sjampinjongene.
Sett i ovnen i ca. 6-8 minutter.
woman cooking

Bon appetit!

Sett steikeovnen på 200 grader.
Ta bort stilken på sjampinjongene.
Sett de med hatten ned.
Ha i smør og ost.
Dryss over litt salt og pepper.
Penlse med litt olje på sjampinjongene.
Sett i ovnen i ca. 6-8 minutter.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?