Til hovedinnhold
rask

Stekt sopp med hvitløk

10 min

Smørstekt sopp er enkelt å lage og smaker helt perfekt på en skive ristet brød. Som variasjon er det også veldig godt å krydre med timian eller rosmarin.

Lagret av 350 brukere
Stekt sopp med hvitløk

Smørstekt sopp er enkelt å lage og smaker helt perfekt på en skive ristet brød. Som variasjon er det også veldig godt å krydre med timian eller rosmarin.

Lagret av 350 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 200 - 300 g sopp, renset, etter ønske
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 2 ss gressløk, hakket
  • 2 ss persille, hakket
  • 40 g meierismør
  • olje, nøytral, til steking
  • salt
  • kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 - 300 g sopp, renset, etter ønske
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 2 ss gressløk, hakket
  • 2 ss persille, hakket
  • 40 g meierismør
  • olje, nøytral, til steking
  • salt
  • kvernet pepper
Bruk en stor stekepanne og stek soppen et par minutter over høy varme i litt olje. Unngå å røre det første minuttet, rist heller litt på pannen.
Tilsett smør, sjalottløk og hvitløk. La det fres litt til under omrøring. Ha til slutt i de hakkede urtene.
woman cooking

Bon appetit!

Bruk en stor stekepanne og stek soppen et par minutter over høy varme i litt olje. Unngå å røre det første minuttet, rist heller litt på pannen.
Tilsett smør, sjalottløk og hvitløk. La det fres litt til under omrøring. Ha til slutt i de hakkede urtene.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?