Fres soppen over høy varme i en stor stekepanne med litt olivenolje. Fres til eventuell væske har fordampet. Krydre med salt og litt kvernet pepper. Ha soppen over i en kasserolle og tilsett hvitløk og vann. La soppen syde under lokk i noen minutter.
Tilsett sukker, eddik og krydderier.
La det hel syde/småkoke videre i 10-15 minutter. Hell over på varme, rene glass. Oppbevar den syltede soppen kjølig.
Bon appetit!
Fres soppen over høy varme i en stor stekepanne med litt olivenolje. Fres til eventuell væske har fordampet. Krydre med salt og litt kvernet pepper. Ha soppen over i en kasserolle og tilsett hvitløk og vann. La soppen syde under lokk i noen minutter.
Tilsett sukker, eddik og krydderier.
La det hel syde/småkoke videre i 10-15 minutter. Hell over på varme, rene glass. Oppbevar den syltede soppen kjølig.