Finhakk sjalottløken og fres den blank i olivenolje. Tilsett byggrynene og rør godt rundt.
Hell i hvitvinene, la det koke til det meste av væsken har fordampet. Tilsett buljong og la det hele småkoke under sporadisk omrøring til grynene er kokt, i ca 25 minutter. Rør inn 2 ss smør og revet ost. Smak til med salt og pepper.
Stek soppen og smak den til med salt og pepper. Rør den stekte soppen og finhakket persille inn i «byggottoen». Server straks med litt ekstra ost på toppen.
Bon appetit!
Del soppen i jevne biter. Sett til side så lenge.
Finhakk sjalottløken og fres den blank i olivenolje. Tilsett byggrynene og rør godt rundt.
Hell i hvitvinene, la det koke til det meste av væsken har fordampet. Tilsett buljong og la det hele småkoke under sporadisk omrøring til grynene er kokt, i ca 25 minutter. Rør inn 2 ss smør og revet ost. Smak til med salt og pepper.
Stek soppen og smak den til med salt og pepper. Rør den stekte soppen og finhakket persille inn i «byggottoen». Server straks med litt ekstra ost på toppen.