Kutt soppen i skiver på cirka 2 cm. Bland sammen sitronskall, soyasaus, honning, tangpulver og olivenolje i en bolle og rør godt sammen. Ha væsken i en plastikkpose og ha i soppen. Sug ut all luft fra posen og knyt igjen, la soppen marinere seg i en time eller to på kjøkkenbenken, eller i kjøleskap over natten hvis du har tid til det.
Gjør klar til paneringen, pisk sammen egg til det er en flytende eggemasse, ha mel på en tallerken og strøbrød på en annen. Bland litt salt inn i hvetemelet.
Ta soppen ut av posen og dypp først i mel, så i egg og deretter i brødsmulene. Gjenta flere ganger for tykkere panering.
Friter soppen i solsikkeolje på 160 grader til den er gylden og sprø. Ha noen saltflak på toppen og la soppen hvile på en rist eller kjøkkenpapir for å la oljen renne av.
Bon appetit!
Kutt soppen i skiver på cirka 2 cm. Bland sammen sitronskall, soyasaus, honning, tangpulver og olivenolje i en bolle og rør godt sammen. Ha væsken i en plastikkpose og ha i soppen. Sug ut all luft fra posen og knyt igjen, la soppen marinere seg i en time eller to på kjøkkenbenken, eller i kjøleskap over natten hvis du har tid til det.
Gjør klar til paneringen, pisk sammen egg til det er en flytende eggemasse, ha mel på en tallerken og strøbrød på en annen. Bland litt salt inn i hvetemelet.
Ta soppen ut av posen og dypp først i mel, så i egg og deretter i brødsmulene. Gjenta flere ganger for tykkere panering.
Friter soppen i solsikkeolje på 160 grader til den er gylden og sprø. Ha noen saltflak på toppen og la soppen hvile på en rist eller kjøkkenpapir for å la oljen renne av.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto