Ovnsbakte grønnsaker er suverent tilbehør. De beveger seg raskt over i salat-betegnelsen når grønnsakene blir toppet med appelsin, fetaost, granateplekjerner og pinjekjerner. Med litt godt brød ved siden av, blir det faktisk et lite måltid i seg selv.
Ovnsbakte grønnsaker er suverent tilbehør. De beveger seg raskt over i salat-betegnelsen når grønnsakene blir toppet med appelsin, fetaost, granateplekjerner og pinjekjerner. Med litt godt brød ved siden av, blir det faktisk et lite måltid i seg selv.
Rens og del løken i smale båter. Skrell og skjær gulrøttene i jevne staver. Rens og del fennikelen i kløfter. Ha alle grønnsakene over i en passende ildfast form. Drypp over honning, press over sitronsaften og tilsett en god klunk olje. Krydre med salt og pepper og bland alt godt sammen.
Bak grønnsakene midt i ovnen i cirka 25 minutter, eller til grønnsakene er gylne og møre. Snu og vend litt på grønnsakene underveis i stekingen.
Rens og skjær appelsinen i jevne biter eller skiver. Ha de bakte grønnsakene over på et passende fat. Topp med appelsin, fetaost, pinjekjerner og granateplekjerner. Drypp over litt ekstra olje og pynt med urter eller spirer.
Bon appetit!
Varm ovnen til 215 grader.
Rens og del løken i smale båter. Skrell og skjær gulrøttene i jevne staver. Rens og del fennikelen i kløfter. Ha alle grønnsakene over i en passende ildfast form. Drypp over honning, press over sitronsaften og tilsett en god klunk olje. Krydre med salt og pepper og bland alt godt sammen.
Bak grønnsakene midt i ovnen i cirka 25 minutter, eller til grønnsakene er gylne og møre. Snu og vend litt på grønnsakene underveis i stekingen.
Rens og skjær appelsinen i jevne biter eller skiver. Ha de bakte grønnsakene over på et passende fat. Topp med appelsin, fetaost, pinjekjerner og granateplekjerner. Drypp over litt ekstra olje og pynt med urter eller spirer.