Rømmedipp med rogn og rotfruktchips
Fiskerogndipp høres kanskje litt vel avansert ut. Men denne er altså sååå enkel og knallgod. Servert sammen med hjemmelaget mandelpotetchips fungerer den utmerket som en lekker appetittvekker.
Tips:
Hjemmelaget chips er supergodt, men du kan selvsagt bruke annet chips også, eller grønnsaksstaver, små toast eller brødpinner.
Selve dippen er laget på få minutter, og du kan gjerne bruke ulike typer rogn hvis du ønsker det.
Fiskerogndipp høres kanskje litt vel avansert ut. Men denne er altså sååå enkel og knallgod. Servert sammen med hjemmelaget mandelpotetchips fungerer den utmerket som en lekker appetittvekker.
Tips:
Hjemmelaget chips er supergodt, men du kan selvsagt bruke annet chips også, eller grønnsaksstaver, små toast eller brødpinner.
Selve dippen er laget på få minutter, og du kan gjerne bruke ulike typer rogn hvis du ønsker det.
- 1 stk sjalottløk
- 3 dl rømme, eller crème fraîche
- 50 g rogn
- 1 bunt gressløk
- sitronsaft
- salt og kvernet pepper
Rotfruktchips
- rotfrukt, gulrot, pastinakk, sellerirot og rødbeter
- poteter
- olje, nøytral
- salt
- 1 stk sjalottløk
- 3 dl rømme, eller crème fraîche
- 50 g rogn
- 1 bunt gressløk
- sitronsaft
- salt og kvernet pepper
Rotfruktchips
- rotfrukt, gulrot, pastinakk, sellerirot og rødbeter
- poteter
- olje, nøytral
- salt
Rotfruktchips
Rømmedipp
