rask
vegetar

Rotfrukt-røsti med yogurt- og tahinidressing

30 min
486 har lagret denne
Rotfrukt-røsti med yogurt- og tahinidressing
486 har lagret denne
1
porsjoner
  • 1 l rotfrukt, gulrot, pastinakk, sellerirot og rødbet
  • 1 stk gul løk, liten
  • 3 ss persille, hakket
  • salt og kvernet pepper
  • smør, og olje til steking
  • 3 ss hvetemel

Dressing

  • 2 dl yogurt, naturell
  • 2 ss tahini
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ts honning, flytende
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • salt
  • sesamfrø
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 l rotfrukt, gulrot, pastinakk, sellerirot og rødbet
  • 1 stk gul løk, liten
  • 3 ss persille, hakket
  • salt og kvernet pepper
  • smør, og olje til steking
  • 3 ss hvetemel

Dressing

  • 2 dl yogurt, naturell
  • 2 ss tahini
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ts honning, flytende
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • salt
  • sesamfrø
Riv løken og bland sammen revne grønnsaker, løk, mel og persille. Krydre med salt og pepper. Stek små «pletter» over middels varme i en blanding av smør og olje.
Visp sammen alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt.
Server plettene med dressing og gjerne avokado i skiver. Dryss over sesamfrø.
woman cooking

Bon appetit!

Riv løken og bland sammen revne grønnsaker, løk, mel og persille. Krydre med salt og pepper. Stek små «pletter» over middels varme i en blanding av smør og olje.
Visp sammen alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt.
Server plettene med dressing og gjerne avokado i skiver. Dryss over sesamfrø.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?