Kålrabistappe
Hjemmelaget kålrabistappe - også kalt kålrotstappe - er det ultimate tilbehøret til pinnekjøtt. Kålrabistappe er enkel å lykkes med, og i denne oppskriften er det gulrøtter i tillegg til kålrot for ekstra sødme.
Et godt tips er å vispe inn sjy fra kjøttet for ekstra god smak på kålrabistappen.
Tips: Gulrøtter kan erstattes med 1-2 søtpoteter.
Hjemmelaget kålrabistappe - også kalt kålrotstappe - er det ultimate tilbehøret til pinnekjøtt. Kålrabistappe er enkel å lykkes med, og i denne oppskriften er det gulrøtter i tillegg til kålrot for ekstra sødme.
Et godt tips er å vispe inn sjy fra kjøttet for ekstra god smak på kålrabistappen.
Tips: Gulrøtter kan erstattes med 1-2 søtpoteter.
Ingredienser
- 1 stk kålrot
- 2 - 4 stykker gulrøtter
- 50 g smør
- 0.5 - 1 dl fløte, (kan sløyfes)
- 1 dl sjy, fra pinnekjøttet
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
- 1 stk kålrot
- 2 - 4 stykker gulrøtter
- 50 g smør
- 0.5 - 1 dl fløte, (kan sløyfes)
- 1 dl sjy, fra pinnekjøttet
- salt og kvernet pepper
Slik lager du kålrabistappe

Bon appetit!
Slik lager du kålrabistappe
Lag deg en gratis konto