Syltede reddiker med mynte
45 min
5 varer
101
Et deilig tilbehør til for eksempel pulled lam.
Denne oppskriften gir ett mellomstort glass syltede reddiker.
Ingredienser
1
porsjoner
- 0.5 dl hvitvinseddik
- 1 dl sukker
- 1.5 dl vann
- 1 stilk mynte, frisk
- 1 bunt reddik
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 0.5 dl hvitvinseddik
- 1 dl sukker
- 1.5 dl vann
- 1 stilk mynte, frisk
- 1 bunt reddik
Kok opp eddik, sukker, vann og mynte. La det koke til sukkeret er oppløst, trekk kasserollen vekk fra varmen og avkjøl.
Rens og del reddikene i skiver eller smale båter.
Ha reddikene over i den avkjølte laken og la de marinere i minst 30 minutter.

Bon appetit!
Kok opp eddik, sukker, vann og mynte. La det koke til sukkeret er oppløst, trekk kasserollen vekk fra varmen og avkjøl.
Rens og del reddikene i skiver eller smale båter.
Ha reddikene over i den avkjølte laken og la de marinere i minst 30 minutter.