vegetar

Ovnsbakte rotgrønnsaker med sitron

45 min
916 har lagret denne
Ovnsbakte rotgrønnsaker med sitron og honning
916 har lagret denne
4
porsjoner
  • 2 stk pastinakk
  • 4 stk beter, mellomstore
  • 4 stk gulrot
  • 2 stk rødløk, mellomstore
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 kvast timian, fyldige
  • 0.5 stk sitron, evt. litt mer
  • 1 ss honning, flytende, evt. litt mer
  • 3 ss olivenolje
  • salt
  • pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stk pastinakk
  • 4 stk beter, mellomstore
  • 4 stk gulrot
  • 2 stk rødløk, mellomstore
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 kvast timian, fyldige
  • 0.5 stk sitron, evt. litt mer
  • 1 ss honning, flytende, evt. litt mer
  • 3 ss olivenolje
  • salt
  • pepper
Skrell og skjær rotfruktene i jevne biter og kløfter. Legg dem utover i en stor ildfast form.
Tilsett knust hvitløk, timian og olivenolje. Press over sitronsaft og drypp over honning. Krydre godt med salt og pepper.
Bak rotfruktene ved 200 grader til de er helt møre, cirka 40-45 minutter. Vend litt på grønnsakene underveis.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell og skjær rotfruktene i jevne biter og kløfter. Legg dem utover i en stor ildfast form.
Tilsett knust hvitløk, timian og olivenolje. Press over sitronsaft og drypp over honning. Krydre godt med salt og pepper.
Bak rotfruktene ved 200 grader til de er helt møre, cirka 40-45 minutter. Vend litt på grønnsakene underveis.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?