Vask og skrell gulrot, skjær i skiver eller biter.
Kok gulrotbitene såvidt møre i lettsaltet vann.
Smelt smøret, tilsett melet, og rør det ut til en jevning. Tilsett litt og litt melk under svak til middels varme, mens du rører hele tiden. Kok opp under omrøring til en saus.
Smak sausen til med salt, pepper - og muskat om ønskelig.
Ha i gulrotbitene.
Strø over persille ved servering og servér med f.eks. stekte pølser og poteter.
Bon appetit!
Vask og skrell gulrot, skjær i skiver eller biter.
Kok gulrotbitene såvidt møre i lettsaltet vann.
Smelt smøret, tilsett melet, og rør det ut til en jevning. Tilsett litt og litt melk under svak til middels varme, mens du rører hele tiden. Kok opp under omrøring til en saus.
Smak sausen til med salt, pepper - og muskat om ønskelig.
Ha i gulrotbitene.
Strø over persille ved servering og servér med f.eks. stekte pølser og poteter.