Til hovedinnhold

Glaserte gulrøtter

30 min

De gode gamle gulrøttene i ny drakt! Gulrøtter laget på denne måten blir blanke av smøret, gylne av sukker og persillen gir en frisk farge.
Kilde: dinmat

Lagret av 39 brukere
Glaserte gulrøtter

De gode gamle gulrøttene i ny drakt! Gulrøtter laget på denne måten blir blanke av smøret, gylne av sukker og persillen gir en frisk farge.
Kilde: dinmat

Lagret av 39 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 200 g gulrot
  • salt og kvernet pepper
  • 1 ss smør
  • 2 kvaster persille
  • 1 ts sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g gulrot
  • salt og kvernet pepper
  • 1 ss smør
  • 2 kvaster persille
  • 1 ts sukker
Vask og skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene i staver eller skiver. Kok gulrøttene møre i lettsaltet vann. Sil av vannet.
Smelt smør i en kasserolle. Tilsett gulrøtter, sukker og finhakket persille. Frés over sterk varme til gulrøttene er karamelliserte. Da skal de være gylne på farge.
woman cooking

Bon appetit!

Vask og skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene i staver eller skiver. Kok gulrøttene møre i lettsaltet vann. Sil av vannet.
Smelt smør i en kasserolle. Tilsett gulrøtter, sukker og finhakket persille. Frés over sterk varme til gulrøttene er karamelliserte. Da skal de være gylne på farge.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?