vegetar

Tanginnpakket sellerirot

2 h
Lagret av 12 brukere
Tanginnpakket sellerirot
Foto: Espen Hagestrand
Lagret av 12 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stk tang, butare
  • 4 kvaster timian
  • 4 skive(r) sitron
  • 2 klype flaksalt
  • 4 ss smør
  • 1 stk sellerirot, stor

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk tang, butare
  • 4 kvaster timian
  • 4 skive(r) sitron
  • 2 klype flaksalt
  • 4 ss smør
  • 1 stk sellerirot, stor
Kok opp en kjele med vann. Dypp butaren, eller tangen du bruker, i vannet i 10 sekunder for å mildne smaken og teksturen. Tørk av tangen med et papir, og del den opp i fire biter.
Forvarm ovnen til 160 grader. Del selleriroten i fire tykke skiver, og legg dem på tang-arkene.
Strø over flaksalt, legg på en timiankvast, en skive sitron og en skje med smør på hvert stykke. Pakk taren rundt selleriroten og knyt det sammen med en hyssingtråd.
Stek i en ildfast form i cirka 1,5 time. Server maten i tang-pakker som gjestene kan åpne selv, og nyt!
Obs! Tangen er ikke så god å spise etter den lange steketiden, men den kan fint friteres og serveres som tang-chips.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp en kjele med vann. Dypp butaren, eller tangen du bruker, i vannet i 10 sekunder for å mildne smaken og teksturen. Tørk av tangen med et papir, og del den opp i fire biter.
Forvarm ovnen til 160 grader. Del selleriroten i fire tykke skiver, og legg dem på tang-arkene.
Strø over flaksalt, legg på en timiankvast, en skive sitron og en skje med smør på hvert stykke. Pakk taren rundt selleriroten og knyt det sammen med en hyssingtråd.
Stek i en ildfast form i cirka 1,5 time. Server maten i tang-pakker som gjestene kan åpne selv, og nyt!
Obs! Tangen er ikke så god å spise etter den lange steketiden, men den kan fint friteres og serveres som tang-chips.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?