Hasselbackpotet
Velger du hasselbackpoteter som tilbehør vil måltidet alltid kjennes litt ekstra luksuriøst ut. For den møysommelige kutting tar litt tid, men det er absolutt verdt det! Her i en klassisk variant med smør. Har du krydder-eller hvitløkssmør liggende gjør det litt potetene enda mer smak, bare prøv!
Hasselbackpoteter en er et herlig klassisk tilbehør til mange kjøttretter, som for eksempel til søndagsfavoritten kalvestek.
Vil du lage en variant, kan du prøve hasselback med rosmarin.
Velger du hasselbackpoteter som tilbehør vil måltidet alltid kjennes litt ekstra luksuriøst ut. For den møysommelige kutting tar litt tid, men det er absolutt verdt det! Her i en klassisk variant med smør. Har du krydder-eller hvitløkssmør liggende gjør det litt potetene enda mer smak, bare prøv!
Hasselbackpoteter en er et herlig klassisk tilbehør til mange kjøttretter, som for eksempel til søndagsfavoritten kalvestek.
Vil du lage en variant, kan du prøve hasselback med rosmarin.
Ingredienser
- 8 - 10 stk poteter, mellomstore
- 4 - 5 ss smør, (gjerne kryddersmør eller hvitløkssmør)
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
- 8 - 10 stk poteter, mellomstore
- 4 - 5 ss smør, (gjerne kryddersmør eller hvitløkssmør)
- salt og kvernet pepper
