Røstipotet
Disse potetene er sprø utenpå og myke inni. Det er med andre ord den perfekte kombinasjonen. Røstipotet er en enkel og smakfull potet-variant, som kan spises som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter. Potetene kan også spises som et lite måltid i seg selv - gjerne toppet med det du liker aller best.
Du kan også lage røsti i porsjonsvarianter, oppskrift på det finner du her!
Disse potetene er sprø utenpå og myke inni. Det er med andre ord den perfekte kombinasjonen. Røstipotet er en enkel og smakfull potet-variant, som kan spises som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter. Potetene kan også spises som et lite måltid i seg selv - gjerne toppet med det du liker aller best.
Du kan også lage røsti i porsjonsvarianter, oppskrift på det finner du her!
Ingredienser
- 1 kg poteter, helst kokfaste
- 50 g smør
- 1 ts salt
- 0.5 ts pepper
- friske urter
Slik gjør du:
- 1 kg poteter, helst kokfaste
- 50 g smør
- 1 ts salt
- 0.5 ts pepper
- friske urter
