Knuste poteter med et dryss parmesan er det perfekte tilbehøret til for eksempel lammestek. Potetene er enkle å lage, og stekes i ovn så de blir skikkelig sprø og gode. Disse er verdt å prøve neste gang du skal kose deg litt ekstra!
Knuste poteter med et dryss parmesan er det perfekte tilbehøret til for eksempel lammestek. Potetene er enkle å lage, og stekes i ovn så de blir skikkelig sprø og gode. Disse er verdt å prøve neste gang du skal kose deg litt ekstra!
Vask og skrubb potetene og kok dem knapt møre i saltet vann. Hell av vannet og damp potetene tørre.
«Knus» potetene lett med en gaffel (eller legg potetene på skjærebrettet og press dem litt flate ved hjelp av for eksempel en kjele).
Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir. Tilsett olje og sitronsaft. Dryss over parmesan, rosmarin og litt flaksalt. Bland alt godt sammen slik at olje, ost og rosmarin blir jevnt fordelt på potetene.
Stek i ovn ved 215 grader i cirka 20 minutter, eller til potetene har blitt møre, gylne og sprø.
Bon appetit!
Vask og skrubb potetene og kok dem knapt møre i saltet vann. Hell av vannet og damp potetene tørre.
«Knus» potetene lett med en gaffel (eller legg potetene på skjærebrettet og press dem litt flate ved hjelp av for eksempel en kjele).
Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir. Tilsett olje og sitronsaft. Dryss over parmesan, rosmarin og litt flaksalt. Bland alt godt sammen slik at olje, ost og rosmarin blir jevnt fordelt på potetene.
Stek i ovn ved 215 grader i cirka 20 minutter, eller til potetene har blitt møre, gylne og sprø.