Fjern mesteparten av skallet ved å skjære siden av potetene på langs. Skjær potetene i omtrent 1,5 centimeter tjukke staver.
Varm oljen til 160 grader i en gryte eller frityrkoker. Ha potetene forsiktig i oljen og friter til de er myke og overflaten begynner å rynke seg, men ikke begynner å bli brun. Det tar omtrent 8-10 minutter.
La oljen renne av på papir eller et kjøkkenhåndkle. La potetene kjøle seg helt ned.
Varm opp oljen til 190 grader. Friter potetene én gang til, til de er gylne og sprø. Det tar omtrent 5 minutter.
La oljen renne godt av, smak til med salt og server med en gang.
Bon appetit!
Fjern mesteparten av skallet ved å skjære siden av potetene på langs. Skjær potetene i omtrent 1,5 centimeter tjukke staver.
Varm oljen til 160 grader i en gryte eller frityrkoker. Ha potetene forsiktig i oljen og friter til de er myke og overflaten begynner å rynke seg, men ikke begynner å bli brun. Det tar omtrent 8-10 minutter.
La oljen renne av på papir eller et kjøkkenhåndkle. La potetene kjøle seg helt ned.
Varm opp oljen til 190 grader. Friter potetene én gang til, til de er gylne og sprø. Det tar omtrent 5 minutter.
La oljen renne godt av, smak til med salt og server med en gang.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto