Saltbakte poteter med ost, rømme og bacon kan godt fylles med annet fyll som for eksempel guacamole og rømme eller rømme, rogn, hakket løk og gressløk. For ekstra sprøtt potetskinn kan du gni potetene inn med litt olje før du legger dem over i saltet.
Saltbakte poteter med ost, rømme og bacon kan godt fylles med annet fyll som for eksempel guacamole og rømme eller rømme, rogn, hakket løk og gressløk. For ekstra sprøtt potetskinn kan du gni potetene inn med litt olje før du legger dem over i saltet.
Varm ovnen til 200 grader. Legg folie i bunnen av en ildfast form og dryss over et jevnt lag med grovt havsalt.
Vask potetene og prikk dem med lett en gaffel. Legg potetene over i saltet og bak dem midt i ovnen i cirka 45 minutter, eller til potetene er helt møre.
Skjær baconet i små biter og sprøstek bitene i en stekepanne.
Løft potetene opp av saltet og børst vekk eventuelle saltrester. Lag et snitt på tvers og press potetene slik at de åpner seg. Fyll på med ost, rømme, bacon og finhakket gressløk.
Bon appetit!
Varm ovnen til 200 grader. Legg folie i bunnen av en ildfast form og dryss over et jevnt lag med grovt havsalt.
Vask potetene og prikk dem med lett en gaffel. Legg potetene over i saltet og bak dem midt i ovnen i cirka 45 minutter, eller til potetene er helt møre.
Skjær baconet i små biter og sprøstek bitene i en stekepanne.
Løft potetene opp av saltet og børst vekk eventuelle saltrester. Lag et snitt på tvers og press potetene slik at de åpner seg. Fyll på med ost, rømme, bacon og finhakket gressløk.