Skrubb potetene og kok dem knapt møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og damp potetene tørre. Varm ovnen til 220 grader. Legg poteten utover et stekebrett med bakepapir. «Knus» dem med en gaffel eller bruk undersiden på et glass. Drypp litt olje på hver knuste potet, krydre med litt salt og pepper og dryss over parmesan. Stek potetene midt i ovnen til de blir gylne og sprø i kantene, cirka 15 minutter. Rør sammen rømme, finhakket eller revet hvitløk, sitronsaft og hakket gressløk. Smak dressingen til med salt og pepper. Server de nystekte potetene med rømmedressing og litt ekstra gressløk.
Bon appetit!
Skrubb potetene og kok dem knapt møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og damp potetene tørre. Varm ovnen til 220 grader. Legg poteten utover et stekebrett med bakepapir. «Knus» dem med en gaffel eller bruk undersiden på et glass. Drypp litt olje på hver knuste potet, krydre med litt salt og pepper og dryss over parmesan. Stek potetene midt i ovnen til de blir gylne og sprø i kantene, cirka 15 minutter. Rør sammen rømme, finhakket eller revet hvitløk, sitronsaft og hakket gressløk. Smak dressingen til med salt og pepper. Server de nystekte potetene med rømmedressing og litt ekstra gressløk.