Sausen kan selvsagt lages uten å vende inn potetene, den er kjempegod til nær sagt alt av fisk og skalldyr. Bruker du rogn i sausen er det viktig at rognen tilsettes helt til slutt, og at sausen ikke koker etter at rognen er tilsatt (da ender rognen opp som harde, seige og irriterende små prikker).
Sausen kan selvsagt lages uten å vende inn potetene, den er kjempegod til nær sagt alt av fisk og skalldyr. Bruker du rogn i sausen er det viktig at rognen tilsettes helt til slutt, og at sausen ikke koker etter at rognen er tilsatt (da ender rognen opp som harde, seige og irriterende små prikker).
Kok potetene møre og damp dem tørre. Veldig små poteter kan være hele, litt større kan deles i to eller fire.
Kok opp fløten og la den koke inn til omtrent halv mengde. Del smøret i små terninger/biter. Skru ned varmen og pisk inn smøret inn i fløten, litt etter litt.
Smak til med sitronsaft, salt og kvernet pepper. Tilsett hakket persille og rogn og vend sausen sammen med potetene.
Bon appetit!
Kok potetene møre og damp dem tørre. Veldig små poteter kan være hele, litt større kan deles i to eller fire.
Kok opp fløten og la den koke inn til omtrent halv mengde. Del smøret i små terninger/biter. Skru ned varmen og pisk inn smøret inn i fløten, litt etter litt.
Smak til med sitronsaft, salt og kvernet pepper. Tilsett hakket persille og rogn og vend sausen sammen med potetene.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto