Søtpotetene kan selvsagt toppes med noe annet godt etter egne preferanser. Prøv med bolognese eller pulled pork og revet ost. Sistnevnte kan gjerne gratineres i ovn til osten har smeltet. Eller det kan gjøres så enkelt som en god klatt smør, en klype flaksalt og litt kvernet pepper.
Søtpotetene kan selvsagt toppes med noe annet godt etter egne preferanser. Prøv med bolognese eller pulled pork og revet ost. Sistnevnte kan gjerne gratineres i ovn til osten har smeltet. Eller det kan gjøres så enkelt som en god klatt smør, en klype flaksalt og litt kvernet pepper.
friske urter, for eksempel gressløk, persille, koriander
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
4 stk søtpotet, mellomstore/store
rømme, evt. crème fraîche/yoghurt naturell
spekeskinke, eller bacon, sprøstekt
vårløk, finsnittet
fetaost, smuldret
granateplekjerner
friske urter, for eksempel gressløk, persille, koriander
Sett ovnen på 200 grader.
Vask søtpotetene. Prikk dem med en gaffel og bak de hele i ovn til de er helt myke. Det tar cirka 45 minutter til 1 time.
Lag et snitt på tvers av søtpotetene og «åpne» dem litt opp. Legg i en god klatt rømme og topp med sprøstekt bacon eller spekeskinke, vårløk, feta, granateplekjerner og grovhakkede urter.
Bon appetit!
Sett ovnen på 200 grader.
Vask søtpotetene. Prikk dem med en gaffel og bak de hele i ovn til de er helt myke. Det tar cirka 45 minutter til 1 time.
Lag et snitt på tvers av søtpotetene og «åpne» dem litt opp. Legg i en god klatt rømme og topp med sprøstekt bacon eller spekeskinke, vårløk, feta, granateplekjerner og grovhakkede urter.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto