rask

Grillede søtpotetskiver med koriander-chimichurri

25 min
Lagret av 705 brukere
Grillede søtpotetskiver med koriander-chimichurri
Lagret av 705 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stykker søtpotet
  • olje
  • salt og kvernet pepper

Chimichurri

  • 1 dl koriander, finhakket
  • 1 stk hvitløksfedd, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 1 stk grønn chili, renset for frø og finhakket
  • 1 ss limesaft
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stykker søtpotet
  • olje
  • salt og kvernet pepper

Chimichurri

  • 1 dl koriander, finhakket
  • 1 stk hvitløksfedd, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 1 stk grønn chili, renset for frø og finhakket
  • 1 ss limesaft
  • 2 ss olivenolje
Bland sammen alle ingrediensene til sausen og smak til med salt og pepper. La gjerne sausen få stå en liten stund i romtemperatur slik at smakene får satt seg.
Vask og skrubb søtpotetene godt. Skjær dem i 1 cm tykke skiver og gni dem inn med noen dråper olje.
Grill skivene over høy varme i omtrent 7-8 minutter på hver side, eller til de blir møre. Dryss skivene med flaksalt og kvernet pepper og drypp over koriander-chimichurri.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen alle ingrediensene til sausen og smak til med salt og pepper. La gjerne sausen få stå en liten stund i romtemperatur slik at smakene får satt seg.
Vask og skrubb søtpotetene godt. Skjær dem i 1 cm tykke skiver og gni dem inn med noen dråper olje.
Grill skivene over høy varme i omtrent 7-8 minutter på hver side, eller til de blir møre. Dryss skivene med flaksalt og kvernet pepper og drypp over koriander-chimichurri.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?