Til hovedinnhold

Grillede søtpotetskiver med koriander-chimichurri

25 min
9 varer
697
Grillede søtpotetskiver med koriander-chimichurri

Søtpotet er kjempegodt på grillen. Prøv det som tilbehør til både kjøtt og fisk.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stykker søtpotet
  • olje
  • salt og kvernet pepper

Chimichurri

  • 1 dl koriander, finhakket
  • 1 stk hvitløksfedd, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 1 stk grønn chili, renset for frø og finhakket
  • 1 ss limesaft
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stykker søtpotet
  • olje
  • salt og kvernet pepper

Chimichurri

  • 1 dl koriander, finhakket
  • 1 stk hvitløksfedd, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 1 stk grønn chili, renset for frø og finhakket
  • 1 ss limesaft
  • 2 ss olivenolje
Bland sammen alle ingrediensene til sausen og smak til med salt og pepper. La gjerne sausen få stå en liten stund i romtemperatur slik at smakene får satt seg.
Vask og skrubb søtpotetene godt. Skjær dem i 1 cm tykke skiver og gni dem inn med noen dråper olje.
Grill skivene over høy varme i omtrent 7-8 minutter på hver side, eller til de blir møre. Dryss skivene med flaksalt og kvernet pepper og drypp over koriander-chimichurri.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen alle ingrediensene til sausen og smak til med salt og pepper. La gjerne sausen få stå en liten stund i romtemperatur slik at smakene får satt seg.
Vask og skrubb søtpotetene godt. Skjær dem i 1 cm tykke skiver og gni dem inn med noen dråper olje.
Grill skivene over høy varme i omtrent 7-8 minutter på hver side, eller til de blir møre. Dryss skivene med flaksalt og kvernet pepper og drypp over koriander-chimichurri.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?