Bakt potet er perfekt tilbehør til både kjøtt, fisk og kylling. Prøv å bake potetene på grillen neste gang og server dem med mais, vårløk og kaldrørt bearnaisesaus.
Bakt potet er perfekt tilbehør til både kjøtt, fisk og kylling. Prøv å bake potetene på grillen neste gang og server dem med mais, vårløk og kaldrørt bearnaisesaus.
Vask, tørk og prikk potetene med en gaffel. Legg hver potet på et dobbelt lag aluminiumsfolie som er smurt med litt olje. Dryss en liten neve salt over hver potet og pakk folien rundt. Folien skal være helt tett.
Bak potetene over middels høy varme i omtrent en time, eller til de er helt møre. Sjekk med en spiss kniv eller grillpinne; den skal gli lett inn uten å møte motstand.
Server potetene med for eksempel grillet mais, vårløk og kaldrørt bearnaisesaus.
Bon appetit!
Vask, tørk og prikk potetene med en gaffel. Legg hver potet på et dobbelt lag aluminiumsfolie som er smurt med litt olje. Dryss en liten neve salt over hver potet og pakk folien rundt. Folien skal være helt tett.
Bak potetene over middels høy varme i omtrent en time, eller til de er helt møre. Sjekk med en spiss kniv eller grillpinne; den skal gli lett inn uten å møte motstand.
Server potetene med for eksempel grillet mais, vårløk og kaldrørt bearnaisesaus.