Bakt potet på grillen

1 h 30 min
Lagret av 166 brukere
Bakt potet på grillen
Foto: Sara Johannessen Meek
Lagret av 166 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 8 stk bakepotet, store
  • olje
  • havsalt, grovt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 8 stk bakepotet, store
  • olje
  • havsalt, grovt
Vask, tørk og prikk potetene med en gaffel. Legg hver potet på et dobbelt lag aluminiumsfolie som er smurt med litt olje. Dryss en liten neve salt over hver potet og pakk folien rundt. Folien skal være helt tett.
Bak potetene over middels høy varme i omtrent en time, eller til de er helt møre. Sjekk med en spiss kniv eller grillpinne; den skal gli lett inn uten å møte motstand.
Server potetene med for eksempel grillet mais, vårløk og kaldrørt bearnaisesaus.
woman cooking

Bon appetit!

Vask, tørk og prikk potetene med en gaffel. Legg hver potet på et dobbelt lag aluminiumsfolie som er smurt med litt olje. Dryss en liten neve salt over hver potet og pakk folien rundt. Folien skal være helt tett.
Bak potetene over middels høy varme i omtrent en time, eller til de er helt møre. Sjekk med en spiss kniv eller grillpinne; den skal gli lett inn uten å møte motstand.
Server potetene med for eksempel grillet mais, vårløk og kaldrørt bearnaisesaus.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?