Til hovedinnhold

Bakt potet på grillen

1 h 30 min

Bakt potet er perfekt tilbehør til både kjøtt, fisk og kylling. Prøv å bake potetene på grillen neste gang og server dem med mais, vårløk og kaldrørt bearnaisesaus.

Lagret av 163 brukere
Bakt potet på grillen
Foto: Sara Johannessen Meek

Bakt potet er perfekt tilbehør til både kjøtt, fisk og kylling. Prøv å bake potetene på grillen neste gang og server dem med mais, vårløk og kaldrørt bearnaisesaus.

Lagret av 163 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 8 stk bakepotet, store
  • olje
  • havsalt, grovt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 8 stk bakepotet, store
  • olje
  • havsalt, grovt
Vask, tørk og prikk potetene med en gaffel. Legg hver potet på et dobbelt lag aluminiumsfolie som er smurt med litt olje. Dryss en liten neve salt over hver potet og pakk folien rundt. Folien skal være helt tett.
Bak potetene over middels høy varme i omtrent en time, eller til de er helt møre. Sjekk med en spiss kniv eller grillpinne; den skal gli lett inn uten å møte motstand.
Server potetene med for eksempel grillet mais, vårløk og kaldrørt bearnaisesaus.
woman cooking

Bon appetit!

Vask, tørk og prikk potetene med en gaffel. Legg hver potet på et dobbelt lag aluminiumsfolie som er smurt med litt olje. Dryss en liten neve salt over hver potet og pakk folien rundt. Folien skal være helt tett.
Bak potetene over middels høy varme i omtrent en time, eller til de er helt møre. Sjekk med en spiss kniv eller grillpinne; den skal gli lett inn uten å møte motstand.
Server potetene med for eksempel grillet mais, vårløk og kaldrørt bearnaisesaus.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?