Til hovedinnhold

Ovnsbakte jordskokker

1 h
8 varer
291
Ovnsbakte jordskokker og mandelpoteter
Sara Johannessen Meek

Gjør litt ekstra ut av de stekte potetene og stek dem med jordskokker. Server ovnsbakte jordskokker og mandelpoteter som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk eller kylling. Den kan også gjøre jobben alene som en god lunsjrett.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 500 g jordskokk
  • 500 g mandelpotet
  • 5 fedd hvitløk
  • 0.5 stk sitron
  • olivenolje
  • salt og kvernet pepper

Til servering

  • bladpersille
  • parmesan

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g jordskokk
  • 500 g mandelpotet
  • 5 fedd hvitløk
  • 0.5 stk sitron
  • olivenolje
  • salt og kvernet pepper

Til servering

  • bladpersille
  • parmesan
Vask og skrubb poteter og jordskokker. Del grønnsakene i grove biter, små jordskokker kan være hele. Knus hvitløkfeddene med bredsiden av en kniv.
Ha alt over i en passende ildfast form. Drypp over olivenolje, krydre med salt og kvernet pepper og bland alt godt sammen.
Bak grønnsakene ved 220 grader i omtrent 30 minutter eller til grønnsakene er møre.
Dryss over hakket persille og godt med revet eller høvlet parmesan før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Vask og skrubb poteter og jordskokker. Del grønnsakene i grove biter, små jordskokker kan være hele. Knus hvitløkfeddene med bredsiden av en kniv.
Ha alt over i en passende ildfast form. Drypp over olivenolje, krydre med salt og kvernet pepper og bland alt godt sammen.
Bak grønnsakene ved 220 grader i omtrent 30 minutter eller til grønnsakene er møre.
Dryss over hakket persille og godt med revet eller høvlet parmesan før servering.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?